FOLLOW

YOUR HEART

Vem är jag då, som vill hjälpa dig?

 

Jag heter Sara Larsson och är i grunden behandlingspedagog.

Som behandlingspedagog arbetar jag med sociala svårigheter som exempelvis missbruk och andra psykosociala problem. För en tid sedan så utbildade jag mig vidare till coach inom beroende och medberoende, men även som mental och andlig coach.

För att fortsätta utforska den andliga sidan av oss människor, har jag även utbildat mig inom Reikihealing. Med detta kan jag även hjälpa dig att öppna upp dina blockeringar och ge dig själslig läkning. 

Utöver behandling och coachning av människor så brinner jag även för konst och musik. Musikens värld har varit min medicin i stort sätt hela mitt liv och jag har trots medfödda hörselskador på båda min öron, lyckats lära mig sjunga och dessutom lärt mig hur musikbranchen fungerar. Musikbranchen gav mig lyckan att producera tre singlar via skivbolag, turnerat och uppträtt med flera kända ansikten, men framförallt kunskapen om hur musikbranchen fungerar och vad som förväntas av en som artist. När jag själv lade ner min egna musikkarriär, så har jag guidat och coachat andra artister till framgång. Jag coachar mer än gärna oerfarna artister med allt från sångträning till att bli en färdig produktion.

If you work really hard and are kind, amazing things will happen.

Copyright @ All Rights Reserved